De auteurs ...

... houden ervan als mensen hun doelen bereiken en daarbij hun klanten blij maken.

Als ze fluitend naar hun werk gaan en vrolijk zeggen waar het op staat.

De auteurs zijn beiden ondernemer, trainer, teamcoach en coach. Ze doen hun uiterste best om alles uit dit boek in praktijk te brengen en de rol van adviserende partner bij hun klanten te verdienen.De afgelopen jaren hebben ze mensen geholpen bij het opdrachtgevers vinden en tevreden houden. Ze zijn beiden vennoot van Dreamfactory.

jw

Jan Willem van den Brink is bedrijfskundige. De eerste tien jaar van zijn werkende leven heeft hij veel ervaring opgedaan als adviseur en manager. Vaak ging het om (automatisering)afdelingen die niet lekker liepen en waar de processen aangepast moesten worden. Daarbij kwam hij er steeds weer achter dat de mensen het verschil maken, en niet de processen of de systemen. In 2000 besloot hij als zelfstandige te gaan doen waar zijn hart sneller van gaat kloppen: de persoonlijke groei van mens en (daardoor) organisaties stimuleren. Hij helpt graag professionals en de organisaties waar ze werken met het in praktijk brengen van hun vakkennis bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.
 

maartenMaarten van Os is van jongs af aan ondernemer. Gaandeweg merkte hij dat hij het omgaan met mensen het leukste onderdeel van zijn werk vond. In 1998 was hij een van de oprichters van Dreamfactory. In de beginjaren werkte hij veel als interim-manager en projectmanager. Tegenwoordig richt hij zich op organisaties helpen om meer opdrachtgevers te vinden en tevreden te houden door training en (executive) coaching. Maarten houdt ervan om mensen te begeleiden op een niveau dieper dan de vaardigheden, en dat te combineren met praktische tips. Ontwikkeling met concreet resultaat. Want mensen in organisaties fluitend naar hun werk laten gaan, is zijn grote droom.

Samen vormen Jan Willem en Maarten met veel plezier de directie van Dreamfactory. Vanuit Dreamfactory begeleiden ze met hun collega's dienstverlenende organisaties als adviesbureaus, advocatenkantoren, ingenieursbureaus, ICT bedrijven en (interne) stafafdelingen waar veel inhoudelijk sterke professionals werken. Ze helpen die professionals en hun leiders met twee onderwerpen: opdrachtgevers vinden en opdrachtgevers tevreden houden.

Over het onderwerp opdrachtgevers vinden schreven ze in 2010 het boek Opdrachtgever Gezocht - acquireren als onderdeel van je werk.

Voor een bredere doelgroep schreven ze in 2012 het boek Leidingnemen, waarin je meer kunt lezen over hoe professionals met meer resultaat en plezier kunnen samenwerken met hun manager en opdrachtgever. Dit boek was de basis voor Opdrachtgever Tevreden.

Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de auteurs op te nemen.

df-opdrachtgevers-vinden-en-tevreden-houden